Over ons

Onze missie

Dr. Beauty Clinic
Onze missie bij Dr. Beauty Clinic is om onze klanten te helpen hun ware schoonheidspotentieel te ontdekken.

Ons team van specialisten is toegewijd om u te helpen uw huid nieuw leven in te blazen en uw schoonheid naar een hoger niveau te tillen. We streven ernaar om onze klanten het hoogste niveau van service en zorg te bieden en streven ernaar een omgeving te creëren die gastvrij, comfortabel en ontspannend is.

N

Aangepaste behandeling op maat

Onze behandelingen op maat worden afgestemd op uw specifieke wensen en voorkeuren.

N

Resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar

Wij maken gebruik van de nieuwste schoonheidstechnieken en behandelingen.

Dr Beauty Clinic

Nieuwste ontwikkelingen en methoden

Ervaren team van specialisten

Dr. Beauty Clinic heeft een bekwaam en toegewijd team van professionele cosmetologen die ernaar streven om hun klanten eersteklas service en zorg te bieden. Onze medewerkers zijn bekwaam en goed thuis in hun vakgebied, waardoor onze cliënten uitzonderlijke zorg kunnen garanderen. Met meer dan 30 gecombineerde ervaring in de branche hebben de schoonheidsspecialisten duizenden trouwe klanten geholpen hun schoonheid te verbeteren.

We zijn trots op onze voortdurende inzet voor opleiding en training, waarbij we onszelf op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen en methoden in de schoonheidsindustrie.

Onze benadering van schoonheid is holistisch en houdt rekening met alles, van de gezondheid van de huid tot volumeverlies, en we bieden eerlijke, doordachte consultaties met een gedetailleerde behandelplanning die rekening houdt met uw doelen, tijdlijn en budget. Schoonheid is niet alleen ons werk, het is onze passie, en we doen er alles aan om u te helpen er op uw best uit te zien en u goed te voelen. Wij geloven dat het transformeren van uw uiterlijk uw leven kan transformeren.

Over Dr. Beauty Clinic

Gepersonaliseerde behandelingen

Dr.Beauty Clinic is in 2021 opgericht door Bakir Ikanovic, Passie en ervaring in de beautybranche. Na met een aantal cliënten te hebben gewerkt, zag Bakir Ikanovic een kans om een ​​kliniek te creëren die zich zou wijden aan het bieden van de nieuwste en meest geavanceerde niet-chirurgische behandelingen in een comfortabele en gastvrije omgeving.

Zijn visie was om een ​​kliniek te creëren die anders zou zijn dan de rest: een plek waar cliënten zich verwend en verzorgd konden voelen en vertrouwen konden hebben in de expertise van het personeel. Ze wist dat Hij, om dit te bereiken, voorop moest blijven lopen op het gebied van technologie en training. Daarom investeerde hij in de nieuwste en meest geavanceerde apparatuur en zorgde ervoor dat haar partners op de hoogte bleven van de nieuwste trends en technieken in de schoonheidsindustrie.

Tegenwoordig staat Dr. Beauty Clinic bekend om zijn uitzonderlijke klantenservice, gepersonaliseerde behandelingen en een team van hoogopgeleide professionals. Het is de favoriete bestemming binnen Essex voor effectieve huidverzorging, verjonging en revitalisering van uw innerlijke verzorging. Onze toewijding om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, heeft de kliniek een trouwe aanhang opgeleverd, en we blijven de grenzen verleggen van wat mogelijk is in de wereld van schoonheid.

Reviews

Wat zeggen onze klanten

Lea Goldsmith

Ben super tevreden met mijn full face behandeling. Super resultaat. Ik heb gekozen voor de modellenprijs.

Bakkerij Rotterdam

Zonder grap. Deze dokter is een tovenaar. Ik ben erg blij met full face behandeling.

Dennis

Dr Beauty is voor mij werkelijk de nr 1 en de meest bekwame arts in town 🤩 …

E M

Ik heb de full face procedure gedaan nadat we samen een behandelplan hadden opgesteld. de arts begrijpt precies wat ik wil. De nazorg is ook top. eventuele correcties zijn mogelijk binnen 2 weken. Kortom tevreden!

Беата Аксёнова

I am happy with the acne treatment I tried. Maria was very nice and explained what she was doing and how it could help. I can't judge the result yet because I have to do it several times. But I feel that my skin is clean and glowing. Maria also gave me some free advice and recommendations on how to treat my other skin problem. The session ended with a relaxing facial massage, which I really enjoyed.

Marlijn

Vandaag een gezichtsbehandeling gehad. Deze was fantastisch. Heerlijk ontspannen en zeer kundig. Echt een aanrader.

Onze FAQ

Veelgestelde vragen

Wat voor soort behandelingen biedt Dr. Beauty aan?

Dr. Beauty biedt een breed scala aan esthetische behandelingen, waaronder injectables, fillers, draadlift, plasmalift, mesotherapie, laserontharing en diverse facial behandelingen.

Hoe kan ik een afspraak maken bij Dr. Beauty?
Een afspraak maken is eenvoudig: kies de gewenste behandeling en selecteer een beschikbare datum en tijd die jou uitkomt.
Zijn de behandelingen bij Dr. Beauty veilig?
Ja, al onze behandelingen worden uitgevoerd door ervaren en gekwalificeerde professionals met gebruik van de nieuwste technologieën en veiligheidsnormen.
Hoe lang duurt een gemiddelde behandeling?
De duur van de behandeling varieert afhankelijk van het type behandeling. De meeste behandelingen duren tussen de 30 en 60 minuten.
Wat zijn de kosten van de behandelingen?
De kosten variëren afhankelijk van de gekozen behandeling. Raadpleeg onze prijslijst op de website voor gedetailleerde informatie.
Kan ik na een behandeling direct mijn dagelijkse activiteiten hervatten?

Dit hangt af van de specifieke behandeling. Bij de meeste niet-invasieve behandelingen kun je direct terugkeren naar je dagelijkse activiteiten. We geven specifieke nazorginstructies na elke behandeling.

Hoe lang blijven de resultaten van een behandeling zichtbaar?

De duur van de resultaten varieert per behandeling en individu, maar we streven naar langdurige effecten. Tijdens de consultatie bespreken we wat je kunt verwachten.

Biedt Dr. Beauty ook advies voor huidverzorging na een behandeling?

Ja, na elke behandeling geven we gepersonaliseerd huidverzorgingsadvies om de resultaten te optimaliseren en te onderhouden.

Zijn er risico's verbonden aan de behandelingen bij Dr. Beauty?

Zoals bij elke medische of esthetische behandeling kunnen er risico's zijn, maar deze zijn minimaal. We bespreken alle mogelijke risico's en zorgen voorzorgsmaatregelen tijdens het consult.

Hoe weet ik welke behandeling het beste bij mij past?

Tijdens een consultatie analyseren we jouw specifieke behoeften en doelen om de beste behandelingsoptie voor jou aan te bevelen.

Heeft u nog meer vragen in gedachten? Meer vragen bekijken

3 eenvoudige stappen die we volgen

Bekijk hoe wij werken

Dr. Beauty Clinic heeft een bekwaam en toegewijd team van specialisten die ernaar streven om hun klanten eersteklas service en zorg te bieden. Onze medewerkers zijn bekwaam en goed thuis in hun vakgebied, waardoor onze cliënten uitzonderlijke zorg kunnen garanderen.

Afspraak maken

01

Afspraak maken

Adviesgesprek

02

Adviesgesprek

Behandeling

03

Behandeling

Voor en Na

Bekijk de resultaten

Meer foto's zien? Klik hier